Annemieke

Over mij

Tekenen is mijn passie, dat heb ik op een jonge leeftijd al ontdekt. Ik volgde daarom een opleiding tot grafisch ontwerper. Daarnaast hou ik heel erg van katten, dus het combineren van deze dingen was een logische stap. Ik haal voornamelijk inspiratie uit mijn eigen katten, Mizu en Fuego. Deze boefjes halen het leukste kattenkwaad uit en dat moet ik natuurlijk tekenen. Meer over de boefjes in het kopje hieronder.

Het tekenen van katten begon als een hobby, ik tekende katten van andere mensen op Instagram en deelde deze met ze. De reacties vond ik zo leuk dat ik steeds meer ging tekenen en meer inspiratie kreeg. Veel mensen vroegen om de originele tekening en wilden hier ook voor betalen. Zo ben ik op het idee gekomen om de Red Cat Company op te richten. 

Kijk voor al mijn tekeningen op Instagram: @Annemieke.Offermans.

Mizu

Over mijn katten

Mizu en Fuego komen beiden uit het asiel. We hebben ze geadopteerd toen ze net één jaar oud waren. Mizu betekend water in het Japans en Fuego vuur in het Spaans. Hoewel ze heel veel op elkaar lijken en nagenoeg even oud zijn, zijn het geen broertjes van elkaar. Ze schelen een paar weken in leeftijd. In het asiel werden ze als ‘koppel’ aangeboden, omdat ze de hele dag met elkaar aan het spelen waren. 

Wist je dat Mizu en Fuego hun dagelijkse kattenkwaad op Instagram zetten? Volg hun avonturen op Instagram: @Fuego.Mizu.

Fuego